Får jag ta ett foto på dig? Tänkte visa tomten vad jag önskar mig i julklapp. ♥

Dagens haff!

Jennifer Jaber @fb en underbar tjej och jätte fin, hon är inte singel dock sååå
dont haff henne ;)
Durde gyökeres @fb men igentligen heter han Durde gaijc min aldra bästa bror! han är sjuuuuukt rolig och katt ;) hiihi VÄRLDENS FINASTE BROR! JAG ÄLSKAR DIG!!!! ;) HAFFA HAN BTW !

ÖNSKELISTA


tempel run

SItter just nu och spelar tempel run, mohhshhaha i just love that game

Förlåt för dålig uppdatering.

Fölåt för att jag inte har bloggat så mycket..ska försöka bättra mig. aja idag va jag i skolan hade 2 lektioner haha, Åt på donken med minna homies durde & jessica i handen på lunchrasten. EFter skolan va jag med cp barnen Jossan och Leonie, som e sjuka i huvudet! aja har inget mer att bäretta. Så ajde. juuuuste ska göra dagens haff idag ;) du får se lite senare vilka det blev ;)
Just nu ser ut som en kuk. men sooooo :)

28 November 2011

Godmorgon, Vaknade för inte så länge sen gjorde en mys frukus med varm chocklad :) passar bra i den här kylan! Börjar 10 idag så ska ner till jossan nu och chilla och sno hennes iphone-.- jävle hora. ahhaha aja ajde bitcheeees. puss!


såhär såg min kop ut ungefär.


Hjälp mig!SNÄLLA

Skriv till mig på facebook (ida karmesjö björk @fb) eller så kan ni kommentera!

Älskar han....


Gustavsson 3tr.

Sitter just nu och kollar på gustavsson 3tr. Ska snart gå och ducsha skönt känner mig inte så fresh aso! aja, idag va jag först i stan med Fanny lite köpte tung piercing och sen fikade vi lite. åkte hem ungerfär 1 och sen har jag bara chillat kollat på film med familjen och drukit varm chocklad ätit godis och sånt efterssom det är första advänt! vi har också pyntat hella huset det är jätte mysigt nu är det bara snön som saknas. aa men ska iallafall duscha nu hejdå!
Gammal bild, hehe love you! ♥

@Fannys place.

Hejsan, Mötte fanny i stan  vid 6 och åt tacobar SKIT GOTT :) Sen köpte vi lite snacks och nu sitter vi och kollar på film, hihi på nån random film som heter Flickan haha fattar ej nått aso! har inget at säga så ajde bloggar senare :)

hahaha såhär fula :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!